Home HÍREK Iszlám állam nyílt fenyegetése: holnap Magyarország a célpont!

Iszlám állam nyílt fenyegetése: holnap Magyarország a célpont!

SHARE

A Washington Times értesülései szerint az Iszlám állam nyílt fenyegetésben közölte új célpontjait. Ezekben a mondatokban pedig említést tesz Magyarországra is.

A március 22-ei brüsszeli robbantások csupán erőszakhullámok kezdetei voltak, Európában és az Egyesült Államokban a jövőben több célpontra is lecsapnak majd!

Az üzenetet az IÁ médiafelelőse, az Al Wafa hozta nyilvánosságra. A cikkben így fogalmaztak:

“Ma Brüsszel és a reptér, holnap Portugália vagy Magyarország jöhet.”

Szakértők véleménye szerint ez nem számít konkrét fenyegetésnek, csupán azt próbálják meg szemléltetni, hogy egyetlen ország sem lehet biztonságban.

“Bombákkal, robbanó övekkel és puskákkal jöttünk. Koporsókban küldünk titeket a pokolba. A Mindenható Allah által klubokban, stadionokban, iskolákban és egyetemeken csapunk le rátok, földön, tengeren, mindenhol. Célba vesszük a hadsereget, a rendőrséget, a nőket, a férfiakat, az időseket és a gyerekeket. Egyikőtöket sem hagyjuk élve.

Egy korábbi cikkben részletezték azokat a borzalmakat, amelyek célpontjaikra várnak, eszerint a nőket eladnák, a gyerekekből pedig katonákat nevelnek, hogy később szülőhazájuk ellen forduljanak.- írja a 24.hu.