Home SIKERSZTORIK Anyád! Minden idők legjobb magyar reklámja!

Anyád! Minden idők legjobb magyar reklámja!

SHARE

Egy szó, ami annyiszor elhagyja a szánkat, úgy, hogy bele sem gondolunk, mit mondunk ki. Ez a kreatív magyar reklámfilm épp erre a gondolatmenetre épít – talán épp ezért nézték meg .

Reklám van sokféle, rövid és hosszú, szájbarágós és ötletes, de az a reklám, amelyik egy kicsit kifordítja a dolgokat és a humort használja fő eszközként, nagy valószínűséggel népszerű lesz. Így gondolkodtak annak a kisfilmnek a készítői is, akik az „Anyád!” c. reklámot megalkották.

A videót itt nézheted meg:

 

A Café Creative-ot egy virágbolt kereste meg azzal a feladattal, hogy egy olyan kampányt szeretnének, ami költséghatékony, de segít nekik kitűnni az év egyik legforgalmasabb időszakában, május első vasárnapja közeledtével a széles kínálatból. Merész koncepció született, de a megrendelő rögtön beleszeretett, és bevállalta – úgy tűnik, jól döntött, már csak azért is, mert így létrejött a film, ami  nagy nézettségre tett szert.

A stáb egy vírusfilmet forgatott, amelyben jól ismert, bosszantó szituációkban látunk anyázni hétköznapi embereket, mindezt azonban lassítva, vidám zenére, így a végeredmény nem brutális, sokkal inkább humoros hatású. A film végén pedig ott találjuk a figyelmeztetést, hogy a közelgő anyák napján a saját édesanyánkkal (is) foglalkozzunk.