Home ÉLETMÓD Ajándékozd a választás örömét

Ajándékozd a választás örömét

SHARE

Ajándékozni bármikor lehet, az évnek bármelyik napja lehet ünnep, bármikor meglephetjük szeretteinket. Nem mindegy azonban, hogy mit adunk át annak, aki felé szeretetünket, figyelmességünket szeretnénk kifejezni. Nincs ötleted? A Book24 megoldja.
Lehet születésnap, névnap, ballagás, valamiben való jeleskedés elismerése, kiváló ajándék a könyv. Nem mindig ismerjük a megajándékozni kívánt személy otthoni könyvállományát, könnyen lehet, hogy nagyon mellélövünk, ha könyvvel lepjük meg. Mi lenne, ha az ünnepelt saját maga választhatná ki saját könyvét?
A könyv értéke még a mai, digitális világban is vitathatatlan. A könyv értéktartó és örök ajándék. Az olvasása sem ment ki a divatból. Kultúrát, ismeretet, tudást, élményt ad át, az olvasással kitágul a világ, csodák birodalmába kerül az olvasó. Ezt jól mutatja az is, ahogy egy könyvkereskedésben el lehet veszni a könyvek tengerében. A választék hatalmas, a könyváradatban nehéz megtalálni a célszemély számára legmegfelelőbbet. Azt sem szeretnénk, hogy valamelyik példányból több is sorakozzon a polcon. Ajándékozz könyvre fordítható ajándékutalványt.
A www.book24.hu internetes könyváruház széles választékkal várja a könyvimádókat és még csak otthonról sem kell kimozdulni. Harminchét kategória több mint húszezer könyve közül bátran állítható, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt. A book24 ajándékutalvány bármelyik termékre egyszer felhasználható az online vásárlás során. Ha a termékek összege meghaladja az utalványét, akkor a különbözetet készpénzzel, bankkártyás tranzakcióval, utánvét formájában lehet kiegyenlíteni. Ha azonban a könyv, könyvek értéke alacsonyabb az utalvány összegétől, nincs mód a pénz visszatérítésére.
Ajándékutalvánnyal meglepni valakit egyáltalán nem ötlettelen, mert a széles választék között való kutakodás örömét is átadjuk az ünnepeltnek. Most ráadásul igazán kedvező feltételek mellett juthatsz hozzá, hiszen 1.990 Ft-ért 3.000 Ft értékű utalvánnyal lep meg az Ajandekozunk.hu. Nem nagyszerű? Nemcsak az ajándékozott kap egy nagyszerű ajándékot, hanem maga az ajándékozó is kap 1000 Ft kedvezményt. A 6.000 Ft feletti értéket meghaladó vásárlást ingyenes házhozszállítással köszöni meg a Book24. Kényelmes és nem elhanyagolható szempont. Az ajándékutalvány legfeljebb 2016. december 31-ig érvényes. Ha az utalványon szereplő dátum lejárt, annak beváltására már nincs lehetőség.
Értékeset, maradandót szeretnél ajándékozni? Nemcsak kiváló ajándék, hanem pénztárcakímélő is a Book24 utalvány, amelyhez még hozzájuthatsz, ám a készlet vészesen fogy.